Serijoje iki keturių pergalių rezultatas tapo 3:0.

Jonas Valančiūnas rotacijoje buvo naudojamas pirmoje susitikimo dalyje. Vidurio puolėjas iš Utenos per 12 minučių spėjo pelnyti 7 taškus (3/4 dvit., 1/2 baud.), atkovojo 4 kamuolius, 2 kartus suklydo ir sykį prasižengė.

Šioje serijoje didelė intriga išsilaikė tik pirmajame ekipų susidūrime, kuomet Vakarų konferencijos lyderiai 94:92 pranoko „Pelicans“.

Antrąsias rungtynes „Thunder“ laimėjo 32 taškų skirtumu (124:92), o šias – 21 tašku (106:85).

„Mes buvome pasirengę žaisti. Mūsų fiziškumas, gynyba ir koncentracija buvo aukščiausiame lygyje. Privertėme varžovus kautis dėl kiekvieno metimo. Manau, jog šie aspektai buvo esminiai siekiant pergalės“, – po pergalės kalbėjo Oklahomos klubo strategas Markas Daigneaultas.

„Pelicans“ ir toliau vertėsi be savo lyderio Ziono Williamsono, kuris įkrintamųjų susitikimo pabaigoje prieš Los Andželo „Lakers“ patyrė traumą.

„Niekas dar nebaigta. Žiūrėkite, mes neišspręsime visų savo problemų per vieną vakarą. Grįžkime namo, pasimėgaukime geru maistu ir atvykime į areną sekmadienį. Treniruokimės ir ruoškimės sekančioms rungtynėms“, – vilties dar neprarado „Pelicans“ treneris Willie Greenas.

Ketvirtosios ir galbūt lemiamos serijos rungtynės vyks vėlų pirmadienio vakarą Lietuvos laiku – 23 val.

„Pelicans“: Brandonas Ingramas 19, C.J. McCollumas 16, Herbertas Jonesas 15, Trey Murphy 10.

„Thunder“: Shai Gilgeous-Alexanderis 24, Joshas Giddey ir Jalenas Williamsas po 21, Lu Dortas 12.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją